Webinar med Stine Bosse!

Nu har du mulighed for at møde dronningen af dansk erhvervsliv og blandt de mest indflydelsesrige erhvervs-kvinder i verden.

Ingen andre end Stine Bosse.

Vi mødes online til een times webinar. Hun deler sin erfaring og vigtige pointer som vil kunne hjælpe os med egen forretning (OMG!) og i den sidste del, vil du have mulighed for at stille spørgsmål.

Hvis ikke du er alt for star struck 🤩

Dette er en helt unik chance for at lære af een der har gået hele vejen, fået kæmpe succes og sat sine spor!

Stine er en power kvinde uden lige og hun er på rekordtid nået helt til tops i ekstremt mandsdominerede miljø uden at gå på kompromis med hendes egne værdier. Derfor er hun også den kvinde der har sat standarden for feminin business før det blev et egentligt begreb.

Hun er blevet talskvinde for alle kvinder der selvfølgelig både vil drive forretning, have familie og have ambitioner. Selv betragter hun sig ikke nødvendigvis som feminist. “Jeg interesserer mig for mennesker” har hun svaret, hver gang spørgsmålene handler om køn, ligestilling og muligheder i dansk erhverv.

Forud for webinaret vil jeg anbefale dig at læse hendes biografi “Det handler om at turde”, der på fineste vis fortæller hendes rejse til tops i magtens elite og håndtering af tvivl, usikkerhed og en kæmpe passion for at ville gøre en forskel her i verden.

Tilmeld dig eventet på Facebook for at modtage link til webinaret. Log på i god tid, med kamera tændt og lyd slukket. Vi begynder præcis klokken 11.

 

Dette event er for betalende medlemmer i FIN.

Ønsker du at melde dig ind for at få adgang til dette og fremtidige events, klik videre her.