Tag din business til næste niveau med Christel Jakobsen

Event Roskilde Byens Hus – åben dialog og mentoring

Dette event er til dig der er klar til hardcore udvikling af din forretning. Next level!

Christel er en kvinde, der har hjertet på det rette sted, og er fuldstændigt skarp på at følge sin drøm hele vejen. I sine mentorforløb hjælper hun kvinder med at forfølge deres drøm og økonomiske mål. Med kæmpe succes.

Hun er kendt på Instagram under firmanavnet @cjwritings.

Power kvinde. Mindset specialist. Next level mentor.

Hun afsætter én time til at komme og hjælpe dig med hvordan du vender dit mindset, slipper begrænsninger og bliver helt skarp på: Hvad du vil sælge til hvem og hvordan.

”Det der driver mig – det, der giver mig energi er det, jeg lever af i dag. Jeg elsker at skabe forandringer hos de klienter, jeg har i forløb. Det har altid været min drøm at have et liv uden begrænsninger, et liv hvor alle drømme kunne opfyldes, og et liv, hvor jeg beviste, at man kan, hvad man vil.” siger hun og følger man hende på Instagram @cjwritings, vil man hurtigt nikke genkendende til dette.

Psykologi og selvudvikling falder hende naturligt og gør, at hun på få år er blevet en kæmpe inspirationskilde for rigtig mange kvinder.

”Min tilgang er hardcore udvikling af dit mindset og din business, så vær klar på at arbejde med selvudvikling, fyrre op for Beyoncé-energien og troen på dig selv. It’s needed.

Jeg løfter sløret for et par af de mest effektive mindhacks og værktøjer, mine klienter bruger, for at til trække drømmekunder på deres signaturforløb.”

På denne workshop får du:

– Min grundfilosofi, som har manifesteret klienter for 150.000,- på 3 måneder (som får resultater!)

– Min hemmelige contentpyramide: de eneste 4 typer stories, du skal fokusere på at lave

– Min direkte coaching på dine konkrete hurdles: gå herfra med øjenåbnere for hvad, du har gjort forkert og hvad du skal gøre fra i dag, for at tiltrække dine klienter

– Min fullpower-energi, som vil give dig følelsen af at kunne opnå alle dine visioner (cause you can!)

No worries, I got you 😉

Bagom Christels inspirerende tilgang og mentorforløb ligger et ønske om at skabe en bevægelse. Hun ønsker at ændre opfattelsen af hvad mentorship og feminin business er, og hvad der er muligt for den almindelige danske businesskvinde, hvis blot hun skruer op for troen på sig selv og sine evner. Det er en mission og en dedikation.

De helt store transformationer kræver støtte, guidance og support. Hun har en mission om at ændre mentorshipverdenen – gøre det substantielt – så resultater er key. Man skal ville noget med det man gør, ellers kan hun ikke se ideen i at gøre det!

Det kan du forvente:
Velkomst + networking
1 times workshop inkl. Q/A

Let forplejning i form af kaffe/the og kage er inkluderet

Kan du mærke at Christel kan ændre noget hos dig og din business, så tøv ikke for længe med at se på hendes mentorforløb. Hun bliver hurtigt booket op. https://cjwritings.dk/full-time-business.html

Date

aug 13 2020
Expired!

Location

Byens hus - Roskilde
Stændertorvet 1 D, 4000 Roskilde