Slip perfektionismen med Coach Toril Jørgensen

3 timer inkl. forplejning

Hvor perfektionistisk er du?

Som perfektionist er man ikke nødvendigvis klar over hvor meget indflydelse det har på dit liv, dine værdier, og hvordan du ønsker at leve.

På denne workshop kommer du til at møde Toril Jørgensen, der er Coach til Perfektionisten. Toril arbejder med at vejlede overtænkere til at slippe den grad af perfektionisme, der bliver en stopklods.

Perfektionisme behøver nemlig ikke at være negativt, men det bliver det, når den indre kritiker sætter en stopper for fremdriften. Når du mister magten til den.

Det kan nemlig sagtens være en drivkraft at være perfektionistisk.  Det kan være det, der får os til at præstere, men det skal ikke have lov til at tage over. Derfor handler denne workshop ikke nødvendigvis om at du skal af med din perfektionisme, men du skal blive bevidst om den – genkende dine mønstre, og hvad den gør for dit liv.

Du skal vide hvordan den kommer i spil i dit liv.

På workshoppen hjælper Toril med at tage et kig på de værdier der styrer dit liv indtil videre. For på den måde at få øje på hvor meget, eller hvor lidt du lader perfektionisme og overtænkning styre. Bevidst eller ubevidst.

Du får hjælp til at identificere hvilke værdier du lever du efter. Blandt andet ved hjælp af en meditationsøvelse, der guider dig til at se dit liv som en film.

I workshoppens anden del arbejder vi aktivt med at se fremad. Hvordan du kan integrere nye værdier der gør at du kan blive opnå det du ønsker. Samt hvad der skal til for at integrere dette i dit liv.

Én af udfordringerne som perfektionist er nemlig at man ofte får svært ved at fuldføre ting. Overspringshandlinger er en stor del af det – specielt som iværksætter hvor mange ideer hele tiden er i spil, men fordi man ikke kan gøre det perfekt, så stopper man processen, og du får det ikke gjort færdigt.

Efter denne workshop vil du opnå en større bevidsthed om hvad der stopper dig. Og bevidstheden om dette er første step til at ændre det.

Kender du ikke Toril, så find hende på Instagram @coach.til.perfektionisten eller besøg hendes hjemmeside på https://www.toriljorgensen.com

For All Inclusive medlemmer af Feminint Iværksætter Netværk.