Salgsmindset med Maja Lykke

Workshop

Hvis du har modstand på salg, så handler det om dit mindset.

På denne workshop får du vendt dit mindset omkring salg så du kan skabe dig det vildeste salgsgennembrud og leve godt af din passion og din drøm.

Du møder Maja Lykke. Indehaver af Salgsmindset by Maja Lykke, der har udviklet konceptet hvor du lærer at elske at sælge.

“Min grundfilosofi er at salget skal komme inde fra, det er i bund og grund din tro og din overbevisning om at du har noget at byde på, som afgøre om kunden køber fra dig eller ej. Men nogle gange støder vi på nogle barrierer, som gør at det kan være svært at sige lige præcis dette med 100 % overbevisning i stemmen. Disse barrierer er værd at kigge nærmere på, fordi lige der finder du også nøglen til at ændre dit mindset omkring salg”

Maja Lykke er terapeut og coach og har arbejdet med salg i 25 år. Hun lærer i dag kvindelige iværksættere som har brug for at sælge, at få lyst til at sælge, fordi derfra kan du tiltrække præcis lige så mange kunder som du gerne vil.

Når du har det mentalt godt i salget, kan du bygge ovenpå. Udfordre dig selv og lære nye teknikker der kan løfte dig personligt og professionelt.

Hvis du føler at du ikke helt har knækket koden til hvordan du begynder at tjene så meget at du kan leve (fedt) af at gøre præcis det det du elsker. Hvis du oplever at gå for meget på kompromis med det du i virkeligheden helst vil, og det du er skarp til, så vil denne workshop være en game changer.

Maja giver dig de redskaber du har brug for, for at kunne træde i karakter. Fremstå selvsikker og i ro med dig selv, så du kan sælge præcis det, du ønsker at din virksomhed primært skal handle om.

”Jeg rammer det gule kundesegment, det vil sige dig, der har brug for at have dig selv med. Derfor er udgangspunktet at give dig de teknikker der gør at du føler dig godt klædt på til situationen, tro på dig selv og skaber et hjerterum for dit salg og din business.”

Mød Maja her, hvor du som optakt til hendes workshop kan tage en gratis test i din viden om salg – https://www.majalykke.dk/