Sådan får du ideer til dit indhold med Nanna Sondrup

Det skal være nemt og sjovt at udvikle dit indhold. Det mener Nanna, der er marketing specialist og passioneret udvikler af indhold der får folk til at stoppe op.
“Du skal jo have folk til at stoppe med at scrolle for at se på dit indhold. Men hvordan finder du ideerne? Og hvad skal der egentlig til for at fange folks interesse? Det har jeg løsningen på”
siger Nanna der især er kendt på LinkedIn med sit smukke røde hår og fængende videoer.
På denne workshop får du helt lavpraktiske råd til hvordan du udvikler indhold til din marketing. Nanna hjælper dig med udvikling af forskellige typer af indhold – til hvordan du helt praktisk graver duen god historie frem.
Hun beskriver sig som marketingnørd og spørger man hvad hendes særlige kompetence er, vil hun pege på sin evne til at kunne finde indhold i alt. “Det er min specialitet!”
Du kommer til at møde en passiondrevet energi-booster der vil hjælpe dig med at se indhold alle steder, og gøre det let og sjovt at lave opslag på alle sociale medier.
“Jeg er ikke så meget for at trække en opskrift ned over folk. Hvis du laver 1 opslag om måneden, kan du måske prøve een gang om ugen. Hvis du deler 1 opslag om ugen så prøv med 3. Det er ikke så vigtigt. Det vigtige er at du kommer i gang, og lærer at gøre det til en del af din marketing på den sjove måde.”
Start din januar med et frisk pust af friske nye ideer der kan løfte dit indhold for 2021.
Kender du ikke Nanna, så find hende på LinkedIn, eller se https://www.sondrup-connect.dk/
Tid klokken 10-13
Inkluderet frokost
Hvor: Posthuset innovation og vækst, Slagelse
For All inclusive medlemmer af Feminint Iværksætter Netværk
NB! Forbuddet mod at forsamles flere end 10 personer på samme sted samtidig gælder ikke visse arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor tilskuere, kunder, besøgende eller deltagere i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, biograflærred, oplægsholder, bane eller lignende, herunder foredrag, kurser, undervisning, borgermøder og lignende.
Vi tager naturligvis alle forbehold