Sådan bliver du fundet på Google – helt lavpraktisk SEO med Hanne Østergaard

Lad os bare være ærlige, søgemaskineoptimering (som SEO er en forkortelse for) har ikke just ry for at være sexet. 😅
Ikke desto mindre vil du snart finde ud af at resultatet af at lære lidt om det, kan være drønsexet for din virksomhed!
Her er den gode nyhed:  du ved allerede en masse om det, alene ved at bruge Google, og nu kommer du til at lære hvordan du selv gør for at forbedre din synlighed overfor dine kunder.
Hanne Østergaard er SEO mentor, og virksomhedsejer igennem snart 9 år.
For 9 år siden købte hun et håndværkertilbud af en webshop, som hun selv lærte sig at gøre så synlig på Google. Uden betalt annoncering. Vel og mærket i en branche hvor Salling, Magasin, Kidsworld og Zalando var de store på markedet inden for de samme produkter, som Hanne solgte.
I dag har hun solgt den rentable webshop og bruger al sin tid på at hjælpe andre virksomhedsejere med at skabe mere og (bedre) organisk trafik fra Google ved hjælp af SEO.
”Mange ved meget om seo, men de får det bare ikke gjort og det skyldes at opgaven hurtig kan blive for uoverskuelig. Der er mange ting man kan gøre for at forbedre sin synlighed og derfor er man nødt til at se på forretningen. Jeg hjælper dig med at vurdere hvad der ville være smart at implementere for at få størst succes, og hvad der er unødvendigt for din virksomhed” fortæller Hanne
Denne workshop kommer til at blive guld for din synlighed. Du vil opleve at Hannes tilgang er super hands on, sjov og konkret.
”Jeg ved at jeg gør det anderledes end andre virksomheder fordi jeg ikke er uddannet i SEO, men jeg har selv fundet ud af hvad er virker i praksis.”
Efter denne workshop vil du have helt tjek på hvad der er det vigtigste at få gjort først og hvordan. Du vil have viden til at forstå hvad dine muligheder er og træffe en beslutning om hvad der er det rigtige for netop din forretning.
Du får hjælp til at diagnosticere din hjemmeside, og indblik i hendes 7 trins model som hun bruger til effektivt at løfte enhver hjemmesides synlighed på Google.
Hanne trækker, blandt de fremmødte deltagere, en vinder af et helbredstjek af din hjemmeside, som lynhurtigt vil kunne give dig overblik over din sides potentiale 10.000 kr. ex. moms
Hvis ikke du allerede kender Hanne, så følg hende på Instagram @business_seomentor_hanne eller besøg hendes side https://seomentorhanne.dk
Der er fuld forplejning hele dagen
For All inclusive medlemmer af Feminint Iværksætter Netværk