HVis du skulle lave en podcast…

Hvad skulle den så handle om?
Går du med en spirende tanke om at lave din egen podcast, eller er du bare nysgerrig på hvad podcast formatet kan?
Så er dette event til dig!
Podcasts er et medie i vækst, og flere og flere iværksættere er også begyndt at bruge det som en måde, at komme ud med deres viden og komme i kontakt med deres målgruppe.
Du kommer til at møde en kvinde der har gjort podcasts til en kilde til at få sin vision frem i verden
Majbrit Kirkegaard er kvinden bag podcasten, og virksomheden, Bliv Kvindelig Iværksætter. Hendes podcast har snart haft besøg af halvdelen af Danmarks dygtige og inspirerende kvindelige iværksættere, for at undersøge hvordan vi får flere kvinder til at springe ud i iværksætterlivet
“Den helst store vision bag, handler om at motivere flere kvinder til at gå all in på deres drøm”
siger Majbrit der både har kurser, uddannelser og foredrag om iværksætteri
På denne workshop vil hun inspirere dig til, hvordan du selv kan starte en podcast, og dele sin egen rejse
Selv hvis du ikke skal lave en podcast lige nu, vil dette event give dig muligheden for at lære dig selv og din virksomhed bedre at kende, og hvordan din fortælling kan skabe værdi hos dine kunder!
Majbrit hjælper dig med at udforske hvad din podcast skal handle om, om den skal være solo, interview eller co-host baseret – og hvordan du kan bruge den til at skabe vækst i din virksomhed.
Majbrits egen podcast er en interview podcast, hvor hun inviterer dygtige og passionerede kvinder ind til en snak om deres iværksætter rejse, og til at give gode råd til andre spirende iværksættere. Hendes evne er at få kvinderne til at åbne op og dele deres inderste tanker og sårbarhed.
Hvis du endnu ikke har hørt den, så giv den et lyt!
Tag med på denne workshop, og tag det første spadestik sammen med FIN! Er du deltager på eventet vil du få tilbud om at komme med på Majbrits nye Podcast grundkursus, som hun har udviklet med speaker og iværksætter Mille Sjøgreen
Vil du med til dette event, men er endnu ikke medlem, så klik her og få adgang til alle events og fordele.