Grundkursus i selvværd med Rikke Klindt og Pernille Sandberg

Workshop den 23. april klokken 09.30-13.30 i Lerchehuset, Jyderup 
Inklusiv forplejning

Hvordan du tænker og føler om dig selv er et grundlæggende fundament for hvordan dit liv vil forme sig

Din følelse af værd. Din tro på at du må være her. Er afgørende for din tilgang til verden.

På denne workshop møder du Rikke Klindt. Mentor og selvværdsterapeut, og Pernille Sandberg, iværksætter og stifter af Goodtalks

Begge er de succesfulde, smukke, inspirerende og powerfulde kvinder.
Begge har de været ramt af tvivl og usikkerhed på sig selv

Rikke arbejder med mennesker. Indefra og ud. Hendes tilgang er, at hvis du kender dig selv og erkender dig selv vil du stå stærkere, mærke balance og i højere grad kunne være noget for dig selv og for andre.

Pernille er tidligere HR-direktør, som hun blandt andet fik en pris for i 2016. Pernille tror grundlæggende på styrken i at spille hinanden gode. Det var denne tilgang der fik hende til at stifte netværket GoodTalk der i dag tæller over 2700 medlemmer.

”Det hele begynder med dig. Din opfattelse af dig selv og hvad du mener at du er værd. Det med at være opmærksomme på hinanden og interessere os for hinanden, som vi kvinder er så gode til, det skal vi ikke undervurdere, men alligevel er mange kvinder bange for at bede om hjælp når de har brug for det, fordi de er usikre på sig selv.” Siger Pernille

Det er det vi skal arbejde med på denne workshop.

”Når du mærker at du har værdi, for at være den du er, uden at omforme dig, uden at anstrenge dig, men når du kan leve dit liv ud fra den følelse af værdi, så finder du balance.

Så vil du opleve at du ikke længere behøver at rode rundt i misforstået hensyn eller i frygten for hvad de andre tænker om dig. Du behøver ikke længere yde mere end du naturligt har mulighed for. Eller gå fuldstændig i stå fordi du er bange for om det var nok det du gjorde.

Du behøver ikke hele tiden at anstrenge dig, fordi du ved at du er et ordentligt menneske, der hver dag gør sit bedste for fællesskabet. ” siger Rikke

Denne dag skal du dedikere til at lære dig selv bedre at kende. Mød op i dit mest behagelige tøj og med et åbent og nysgerrigt sind. Hele dagen handler om at forkæle dig selv og dine sanser.

Rikke underviser dig i at se indad og stille skarpt på dig selv, dine handlemønstre og tanker om dig selv.

Til frokost spiser vi lækker vegetarisk mad og du har mulighed for at gå en tur i smukke omgivelser omkring Lerchehuset ved Jyderup.

Husk: Medbring din FIN notesbog

Følg dem begge på Instagram eller Facebook @rikkeklindt @pernillesandbergbech

Date

apr 23 2021
Expired!

Time

9:30 am - 1:00 pm

Location

Lerchehuset
Slagelsevej 12, 4450 Jyderup