Grundkursus i Enneagrammet – med Dorte Glerup

 

Forestil dig at kunne se dig selv udefra og forstå din indvirkning på andre.

Tænk hvis du for det meste kunne forstå hvorfor du selv og andre reagerer som de gør og være i stand til at justere det.

Hvor mange konflikter ville det løse?
Hvor mange misforståelser ville du kunne undgå?

På denne workshop møder du Dorte Glerup, der er specialist i mennesker og mønstre. I de seneste ti år har hun med virksomheden Glerup HR arbejdet med at hjælpe mennesker til at forstå deres eget livspuslespil og dermed være i stand til at lægge brikkerne anderledes.

Enneagrammet er et redskab der har ufatteligt mange anvendelsesmuligheder. Du har nok ikke undgået at høre andre fortælle begejstret om det, men du ved ikke endnu hvordan det kan hjælpe dig. Det får vi styr på nu.

På dette grundkursus får du overblik og indblik, og finder ud af hvor du selv ligger på skalaen.

”Kort sagt kan du bruge det til at genkende dig selv i en dybere forstand. Du begynder at kunne genkende bevæggrunden bag din egen og andres adfærd og det giver en befriende selvindsigt.

Når du først går på opdagelse i dette så forsvinder idioterne! For når du stiller skarpt på dig selv og finder ud af hvad det egentlig handler om, når du bliver vred eller irriteret, så bliver det pludselig interessant. Den der var en idiot forsvinder når du finder ud af hvad der i virkeligheden ligger bag.” siger Dorte, der i sin sprudlende facon taler lige ud af posen så alle kan være med

På grundkurset får du indblik i Enneagrammets ni basistyper og tre instinkter der alle har indflydelse på din adfærd. Du bliver taget igennem øvelser der hjælper dig til at finde ud af hvilken type du ligner mest og du vil hurtigt kunne genkende hvilken type dine nærmeste er og få øje på nogle helt klassiske adfærdsmønstre.

Forbered dig på at føle dig set og genkendt på den rigtig sjove måde

På dage har du mulighed for at bestille en uddybende analyse med en personlig samtale, hvis du får lyst til at gå dybere ned i din selvanalyse ved hjælp af enneagrammet.

Live Optakt: Er du nysgerrig på dette event, men vil gerne vide mere så sæt kryds i kalenderen den 1. oktober hvor vi har Live optakt med Dorte inde i gruppen. Her har du mulighed for at lære Dorte bedre at kende og stille spørgsmål til eventet og enneagrammets muligheder.

Ved du allerede nu at du vil med til dette event, men er endnu ikke All Inclusive medlem så klik videre her og få adgang til alle events og fordele